Fällfors idag, för dragracing dag 2 med bl a elimineringarna bland de olika klasserna. Vackert väder och nästan lite väl varmt/soligt mellan varven vilket inte är så bra varken för mitt huvud eller deras racingbana.

Här är några bilder från dagen i alla fall. Klicka på tumnaglarna och se bilden i större format.

FacebookGoogle+EmailBlogger PostTumblrShare

Det finns 2 färger på rosor som jag gillar lite mer än de andra, vita och gammelrosa, så när jag hittar såna brukar jag inte kunna låta bli att köpa med hem en bukett.
Sen kan de ju också råka få bli föremål för experimentlusta också…. 😉

 

Några av oss i fotoklubben gjorde en utflykt i dag till Fällfors och Marranäsvältan, grillade lite korv, snackade skit (foto…och annat) samt, naturligtvis fotograferade 🙂
Här kommer några av bilderna och som vanligt bör ni klicka på ”tumnaglarna” för att se dem i sin rätta storlek.

Vi hann med att titta på snygga bilar, motorcyklar, mopeder och annat med motor i helgen också. Det var veteranbilsutställning här i stan, på Skellefteå Kraft Arena, och jag hade egentligen inte tänkt använda mitt Samyang 8 mm Fisheye hela tiden jag fotade..men nu blev det så ändå.

Mycket att dregla över fanns det och drömma kostar ju ingen, men när man har tummen mitt i handen i detta fallet med motorer och bilar..ja, då stannar det vid en dröm 😉

Bara att klicka på tumnaglarna för att se större bilder.

Artflakes

buy posters and art prints

Kategorier

Senaste besökare

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Copyright © 2013 Christina Ericsson. All Rights Reserved.